Hold Julefrokost hos DO AN
Book din julefrokost i dag, og gør julen ekstra speciel med DO ANs autentiske vietnamesiske smagsoplevelser!
Julefrokost hos DO AN Odense – Perfekt til virksomheder og private!
Leder du efter et sted at holde en unik og smagfuld julefrokost? Hos DO AN tilbyder vi vietnamesiske julefrokostmenuer, og en uforglemmelig aften med masser af karaoke og sjov. Vælg mellem vores 3- eller 4-retters menuer fra kun 199 kr. pr. person, eller oplev vores eksklusive vietnamesiske buffet til større selskaber (min. 40 personer).
Vores menuer inkluderer:
Lækker Peking And, sprøde vietnamesiske forårsruller og mange andre vietnamesiske specialiteter.
For større selskaber: 12-retters buffet blandet med vietnamesiske- og klassiske retter.
Ring eller skriv ind i dag for at booke jeres julefrokost hos DO AN!
Tlf.: +45 50 34 69 90
E-mail: Vietnamorganic@hotmail.com
Julefrokost Menuer:
3-retters menuer til 199 kr.:
Menu 1
- Hønsekødssuppe
- Peking and m. Stegte nudler
- Is m. flødeskum eller vietnamesisk iskaffe
Menu 2
- Tempurarejer
- Peking and m. grøntsager i husets hjemmelavede sovs og ris
- Is m. flødeskum eller vietnamesisk iskaffe
Menu 3
- Special Vietnamesisk forårsruller
- Peking and med stegt ris
- Is m. flødeskum eller vietnamesisk iskaffe
4 retters menuer til 249 kr.:
Menu 4
- Hønsekødssuppe
- Vietnamesiske Forårsruller
- Peking and m. stegte japanske nudler
- Is m. flødeskum eller vietnamesisk iskaffe
Menu 5
- Bánh Bao med Char Siu
- Tempurarejer
- Peking and med grøntsager i special huset sauce og ris
- Is m. flødeskum eller med frugt
Menu 6
- Dim Sum mix
- Mango salat med kylling og rejer
- Peking and m. Stegte nudler
- Is m. vietnamesisk is kaffe
Større selskaber (min. 40 personer)
Special buffet til større selskaber, min. 40 personer – 749 kr. pr. person
- Timevis af karaoke og dans!
- Privat Arrangement – I har hele lokalet for jer selv!
- Inkluderer 11 forskellige retter, og fri bar med vin, øl og shots i 5 timer:
- Banh Bao m. Char Siu
- Dim Sum
- Vietnamesiske Forårsruller
- Friske Forårsruller
- Tempurarejer
- Mango salat med med oksekmørbagt
- Stegte nudler med champignon og pak choi
- Peking And m. grønt og sovs
- Tiger rejer i Saté sovs
- Flæskesteg med rødkål
- Brun Kartofler
- Ris