Vores Menukort

Vores menukort dækker en bred gruppe af forskellige smagsløge. Hvorvidt du er vegetarianer eller spiser kød, så er vi sikre på at der noget for dig.  Hvis ikke, så spørg endelig om ændringer til en ret og vi vil gøre alt vi kan for at imødekomme forespørgslen.

Menuer

4-retters
(Min. 2 pers.)
Prøv vores 4-retters menuer til en overkommelig pris!
do an menu 1
58. Menu #1

Forreter: 
1. Vietnamesisk Kyllingesuppe m. suppeurter 

2. Tempura Tigerrejer serveret m. Salat og Sursødsovs 

Hovedret: 
3. Oksemørbrad stegt m. Grøntsager i husets Specialsauce, serveret m. Ris 

Dessert: 
4. Is med flødeskum eller Vietnamesisk Iskaffe

249 kr. per pers.

do an menu2
59. Menu #2

Forreter:
1. Kæmperejer, krabekødssuppe
m. Japansk champignon

2. Forårsruller m. Reje- og svinekød, glasnudler, æg og gulerødder. Serveret m. salat og fiskesovs dyppelse


Hovedret:
3. Tigerrejer og blæksprutte stegt m. Grøntsager i husets hjemmelavede sovs, serveret m. Ris


Dessert:
4. Is med flødeskum eller Vietnamesisk Iskaffe

249 kr. per pers.

60. Menu #3

Forreter:
1.Vietnamesisk Kyllingesuppe m. suppeurter

2. Friske Vietnamesiske Forårsruller m. Salat, æg, rejer, risnudler, agurk og kyllingebryst m. Hjemmelavet dyppelse

Hovedret:
3. Stegt Laksfilet (350g) i Tomatsovs, serveret m. Ris

Dessert:
4. Is med frugt

249 kr. per pers.

do an menu4
61. Menu #4

Forreter:
1. (Bánh Cuốn) Riskager med kylling, rejer og japaniske champignon. Serveret m. Salat, vietnamesisk kødpølse og Fiskesovs

2. Forårsruller m. Reje- og
svinekød, glasnudler, æg og gulerødder. Serveret m. salat og fiskesovs dyppelse

Hovedret:
3. Stegt Peking And m. Grøntsager, ris og husets hjemmelavede
sovs

Dessert:
4. Is med frugt

249 kr. per pers.

3-retters
(Min. 2 pers.)
Prøv vores 3-retters menuer for et skarpere tilbud!
do an menu5
62. Menu #5

Forreter:
1. Forårsruller m. Reje- og svinekød, glasnudler, æg og gulerødder. Serveret m. salat og fiskesovs dyppelse

Hovedret:
2. Phở Bò Tái Pho Nuddelsuppe m. Oksekød, grønt & friske urter.

Dessert:
3. Is med flødeskum eller Vietnamesisk Iskaffe

199 kr. per pers.

do an menu6
63. Menu #6

Forreter:
1. Tempura Tigerrejer serveret m. Salat og Sursødsovs


Hovedret:
2. Bún Măng Vịt
Risnudler i suppe m. And og bambusskud. Serveret m. Chili, lime, grønt og urter


Dessert:
3. Is med flødeskum eller Vietnamesisk Iskaffe

199 kr. per pers.

do an menu7
64. Menu #7

Forreter:
1. Vietnamesisk Kyllingesuppe m. suppeurter

Hovedret:
2. Bánh Xèo Vietnamesisk Pandekage m. Rejer, kylling, bønnespirer og grønt. Serveret m. Salat og Fiskesauce

Dessert:

3. Is med flødeskum eller Vietnamesisk Iskaffe

199 kr. per pers.

65. Menu #8

Forreter:
1. 2 Friske Vietnamesiske Forårsruller m. Salat, æg, rejer, risnudler, agurk og kyllingebryst, serveret m. Hjemmelavet dyppelse

Hovedret:
2. Stegt Peking And m. Grøntsager, ris og husets hjemmelavet sovs.


Dessert:
3. Is med flødeskum eller Vietnamesisk Iskaffe

199 kr. per pers.

Skip to content